Ingredients
- 1 pakje chocoladepudding-poeder om te koken
- 500 ml melk
- 100-125 g hazelnootpasta
- 1-2 el suiker
- 2-3 el gemalen pistachenoten
- 1 appel
- 1-2 el citroensap
- evt. munt om te garneren
Instructions
- Roer het puddingpoeder en 100 ml melk tot een gladde massa. Breng de overige melk aan de kook. Roer het puddingpoeder erdoorheen en verwarm het nog 1 minuut mee. Roer de hazelnootpasta erdoorheen. Breng op smaak met suiker.
- Laat de pudding een beetje afkoelen. Roer de pistachenoten door de pudding. Houd wat pistachenoten apart voor de garnering. Verdeel de pudding over 4 dessertglazen en laat hem minimaal 2 uur afkoelen.
- Snijd de appel in kleine blokjes en bedruppel met het citroensap.
- Bestrooi de pudding met de appelblokjes en de overige pistachenoten. Garneer eventueel met munt.
Notes
Bron: Koken & Genieten