Bereiding 25 minuten
Gang Borrelhapje
Keuken Amerikaans
Porties 20 stuks

Ingredients
  

  • 200 gr surimi
  • ½ komkommer zonder zaadlijst, in repen
  • 3 el gembersiroop
  • 1 bekertje zure room 125 ml
  • 2 el mayonaise
  • een paar blaadjes sla
  • ca. 1 eetlepel limoensap
  • zout en peper
  • 4 tortilla’s

Instructions
 

  • Snijd de krab (of surimi) in dunnere repen.
  • Meng de gembersiroop, de zure room en de mayonaise door elkaar. Knip de peterselie fijn boven het mengsel. Breng op smaak met limoensap, zout en peper.
  • Vul de tortilla’s volgen de gebruiksaanwijzing in de magnetron of koekenpan. Laat ze afkoelen en besmeer de helft met het mayonaise-roommengsel. Beleg de tortilla met surimi, komkommer en avocado.
  • Rol de tortilla’s op, verpak ze in plasticfolie en leg ze circa 2 uur in de koelkast.
  • Snijd de uiteinden van de tortilla’s en snijd ze in 20 schuine plakken. Steek de opgerolde plakken evt. vast met een cocktailprikker.
  • TIP Ook lekker met avocado.