Ingredients
- 2 biefstukken van ca. 150 g
- zout en versgemalen peper
- 2 el arachideolie of zonnebloem olie
- 2 sjalotjes of 1 kleine ui gesnipperd
- 2 teentjes knoflook geperst
- 1 el tomatenpuree
- 100 g champignons in plakjes
- 1 tl mosterd
- 2 augurken gesnipperd
- 1 el kappertjes
- 200 ml kookroom
- 25 g boter
Instructions
- Bestrooi de biefstukken met peper. Verhit 1 eetlepel olie en fruit hierin de sjalotjes en knoflook. Voeg tomatenpuree toe en bak deze 1 minuut mee.
- Schep de champignons erbij en bak ze even mee. Meng de mosterd, augurken, kappertjes en kookroom erdoor en kook zachtjes 3 minuten. Verhit in een andere pan de rest van de olie met de boter en bak de biefstukken 2 minuten per kant. Bestrooi ze met zout. Serveer het vlees op warme borden met de saus ernaast.