Bereiding 25 minuten
Oventijd 40 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 4 personen

Ingredients
  

  • 1 kg aardappelen geschild
  • 500 g rundergehakt
  • 4 uien in halve ringen
  • 1 bakje champignons
  • 2 el mosterd
  • 125 ml melk
  • 50 g boter
  • 150 g geraspte kaas
  • 300 g snijbonen

Instructions
 

  • Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de aardappelen 20 min. in water met zout.
  • Kook de snijbonen in 5 min gaar.
  • Bak ondertussen het gehakt in een koekenpan met antiaanbaklaag in 8 min. rul. Bak de ui en champignons 5 min. mee. Meng de mosterd erdoor, breng op smaak met peper en zout en schep in de ovenschaal.
  • Giet de aardappelen af boven een kom. Voeg 150 ml melk en de boter toe en stamp tot puree. Meng de kaas erdoor.
  • Verdeel de snijbonen over het gehakt en dek af met puree. Bak in 30 tot 40 min. goudbruin.
  • Je kunt de pie 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
  • Verwarm 30 à 40 min. in een voorverwarmde oven op 175 °C.

Notes

Recept: Allerhande