Ingredients
- 1 groot stokbrood uiteinden verwijderd, in 16 plakjes
- 300 g rijpe tomaten grof gehakt
- 400 g cannellinibonen blik, uitgelekt en afgespoeld
- een handvol peterselie gehakt
- 2 tl rodewijnazijn
- 2 tl extra-vierge olijfolie
- zout en peper
- 8-10 tl ‘nduja
Instructions
- Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C /hetelucht 180°C). Leg de plakjes stokbrood op een bakplaat en bak 8-10 minuten, tot ze krokant en goudbruin zijn (je moet het brood misschien in 2 porties bakken). Neem de bakplaat uit de oven en laat het brood afkoelen.
- Meng de tomaten, de bonen, de peterselie, de azijn en de olie in een kom. Breng goed op smaak met zout en peper en houd apart.
- Bestrijk elk plakje stokbrood met ca. 12 tl ‘nduja en leg ze op een serveerschaal. Lepel het tomatenbonenmengsel op het brood en serveer.
Notes
Per stuk: ca. 107 kcal
4 g eiwit, 2 g vet, 17 g koolhydraten Bron: Foodies
4 g eiwit, 2 g vet, 17 g koolhydraten Bron: Foodies