Frisse salade met serranoham, meloen, mozzarella & croutons

Bereiding 20 minuten
Gang Lunch
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 volkoren baguette
  • gemengde sla
  • 1 rode ui
  • mozzarella
  • 1 galiameloen
  • 100 g serrano
  • mosterd
  • peper en zout
  • suiker
  • olijfolie
  • azijn

Bereiding
 

  • Verwarm de oven voor op 220°C (200°C hetelucht). Snijd de baguette in blokjes van ca. ½ cm. Wentel ze door 1 el olijfolie en verdeel ze over een bakplaat met bakpapier. Rooster ze 10-12min in de oven.
  • Snijd de ui in dunne halve ringen en de meloen eerst in plakken en dan in hapklare blokjes.
  • Maak een dressing van 1 el mosterd, 1 el olijfolie, 2 el azijn en een snuf suiker, peper en zout.
  • Scheur de ham in hapklare stukken.
  • Maak een mooie schaal van de sla, rode ui, meloen, ham en mozzarella. Besprenkel met de dressing en garneer met de croutons.