Gevulde eieren met ham

Bereiding 30 minuten
Gang Buffet
Keuken Hollands
Porties 12 stuks

Ingredients
  

  • 6 eieren
  • 2 el mayonaise
  • 1 el roomkaas
  • 1 tl tomatenketchup
  • 1 tl mosterd
  • 1 sjalot gesnipperd
  • 2 zoetzure augurken in heel kleine blokjes
  • ¼ rode paprika (in heel kleine blokjes
  • 1 plakje rauwe ham fijngesneden
  • 2 el tuinkers

Instructions
 

  • Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Halveer ze en schep de eidooiers eruit.
  • Prak de eidooiers glad met de mayonaise, roomkaas, ketchup, mosterd, sjalot, augurkjes en paprika. Vul de eieren ermee en zet in de koelkast. Gebruik hiervoor het liefst een spuitzak met gekartelde spuitmond voor een mooi effect.
  • Garneer de gevulde eieren met de ham en tuinkers.