Smelt in een koekenpan 1 eetlepel ghee. Bak de gember, knoflook, sjalotten en limoenrasp 5 minuten. Roer regelmatig. Voeg dan de kerrieblaadjes toe en bak nog 1 minuut mee. Schep daarna de pan leeg in de slowcooker.
Roer er het kerriepoeder, de kikkererwten, sperziebonen, wortel, bloemkool, cavolo nero en tomaten door. Bestrooi met het zout. Schud het blik kokosmelk en giet het erbij.
Stel de slowcooker 1 uur in op hoog of 6 tot 7 uur op laag (de groenten zijn dan heel zacht). Breng de curry op smaak met het limoensap en eventueel nog wat zout en suiker.
Bak vlak voor het serveren de paneer. Verhit in een koekenpan de resterende eetlepel ghee en bak de paneer aan alle kanten. Dat duurt zo’n 8 minuten. Serveer de curry met gestoomde rijst, de gebakken paneer en garneer met korianderblaadjes.