Ingredients
- 4 kogelbiefstukken in plakjes
- 2 el olijfolie
- 75 g pancetta in stukjes
- 1 ui in repen
- 1 tl gedroogde tijm
- 50 ml rode port
- 125 g mascarpone
- 250 g verse pasta tagliatelle
- 50 g geraspte Parmezaanse kaas
Instructions
- Bestrooi de plakjes biefstuk met zout en peper. Verhit de olie in een hapjespan en bak de biefstuk bruin vanbuiten en rosé vanbinnen in ca. 3 minuten. Schep ze uit de pan op een bord.
- Bak de pancetta in het resterende bakvet zachtjes uit. Bak de ui met de tijm 2 min. mee. Voeg de port toe en kook alles 2 minuten. Voeg de mascarpone toe en breng dit aan de kook. Breng de saus pittig op smaak met zout en peper.
- Kook intussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en doe de pasta terug in de pan.
- Schep de saus en plakjes kogelbiefstuk door de pasta. Verdeel het gerecht over 4 warme borden en serveer de kaas apart erbij.
- Lekker met spruitjes.
Notes
Bron: Allerhande