Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C /hetelucht 180°C).
Haal het bladerdeeg uit de verpakking en rol het uit op je werkblad. Roer de Tomato Frito en de oregano samen en verdeel de saus over het bladerdeeg.
Verdeel de geraspte kaas, de paprika, de olijven, de tonijn en de peterselie over de tomatensaus. Druk met de achterkant van een eetlepel de vulling voorzichtig in het bladerdeeg.
Haal de andere rol bladerdeeg uit de verpakking en leg het deeg bovenop het belegde bladerdeeg. Snijd het deeg met een scherp mes in repen en snijd elke reep nog eens doormidden. Draai beide uiteinden in tegenovergestelde richting tot je ziet dat er een twist ontstaat.
Leg de pizza twisters vervolgens op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk de pizza twisters met de eidooier en strooi er sesamzaadjes en chilivlokken over. Bak de pizza twisters in 18-20 minuten goudbruin en gaar.