GEVOGELTE
Hele kip
Kipfilet
Kippenbout
Vleugels
LOW
6 – 8 uur
3 – 4 uur
6 uur
3 – 4 uur
HIGH
4 – 5 uur
2 – 3 uur
4 uur
2 – 2,5 uur
GROENTEN
Bleekselder
Bloemkool
Broccoli
Knoflook
Paprika
Ui
Wortel
Zoete aardappel
LOW
4 – 8 uur
3 – 4 uur
4 uur
6 uur
5 uur
6 uur
6 uur
8 uur
HIGH
3,5 uur
2 – 3 uur
2 – 3 uur
4 uur
3,5 – 4 uur
4 uur
4 uur
5 – 6 uur
KOOLHYDRATEN
Aardappel
Gnocchi
Pasta
Witte rijst
LOW
8 uur
3 uur
2 – 3 uur
1,5 – 2,5 uur
HIGH
5 – 6 uur
1,5 – 2 uur
1,5 – 2,5 uur
1 uur
VLEES
Beenham
Gehaktbal
Pulled pork
Stoofvlees
Varkenslap
LOW
2,5 – 3 uur
4 – 6 uur
8 10 uur
8 uur
6 uur
HIGH
1,5 – 2 uur
3 – 3,5 uur
6 uur
4,5 -5 uur
3,5 – 4 uur
VIS
Garnalen
Visfilet
LOW
45 min
1 – 2 uur
HIGH
20 – 30 min
30 min
Bron: Het Slowcooker Boek, Sabine Koning