Spinazie-geitenkaaspakketjes

Bereiding 9 minuten
Gang Borrelhapje
Keuken Mediterraans
Porties 10 stuks

Ingredients
  

  • 150 g geitenkaas bijv. Bettine Blanc
  • mooie spinazieblaadjes
  • crèma van zongedroogde tomaten pot a 140 g
  • zwarte peper versgemalen
  • 20 zwarte olijven Taggia pot a 180 g

Instructions
 

  • Draai met vochtige handen 10 balletjes van de geitenkaas en bestrijk elk balletje met wat crèma van zongedroogde tomaten.
  • Leg elk geitenkaasballetje op een spinazieblad, strooi wat versgemalen peper over de kaas en vouw het spinazieblad voorzichtig om de geitenkaasballetjes heen.
  • Rijg 2 olijven aan elke prikker en prik er 1 in elk geitenkaas-spinaziepakketje.

Notes

Bron: Allerhande