Tomatensalade met waterkers

Bereiding 20 minuten
Gang Bijgerecht, Lunch
Porties 2 personen

Ingredients
  

  • 300 gr gekleurde tomaatjes
  • 2 stengels bleekselderij
  • 3 el olijfolie – extra vergine
  • 2 el balsamicoazijn
  • 1 avocado
  • 40 gr veldsla
  • 50 gr waterkers
  • 1 el dille

Instructions
 

  • Snijd de tomaatjes doormidden en de bleekselderij in plakjes, marineer ze met de olijfolie en balsamicoazijn.
  • Snijd de avocado doormidden tot de pit, draai de helften van elkaar, lepel het vruchtvlees uit de schillen en snijd in plakjes.
  • Verdeel de veldsla en waterkers over twee borden, schep de tomaatjes en bleekselderij erop, leg de avocado plakjes erbij.
  • Strooi de dille over de salade. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.

Notes

Bron: Voedzaamensnel.nl