Ingredients
- 2 citroenen
- 300 g kipfilet
- 1 kippenbouillontablet
- versgemalen peper
- 1 blikje ananas
- 6 takjes peterselie
- 1 ei
- sla
- 1/2 dl slagroom
- 3 el mayonaise
- 1 el tomatenketchup
- 1 el sherry
- worcestershiresaus
- paprikapoeder
Instructions
- 1 citroen uitpersen. Andere citroen wassen en in 6 plakjes snjiden.
- Kip pocheren in pan met ruim water en kippenbouillontablet. Laten afkoelen en in stukjes snijden. Besprenkelen met citroensap. Peper erboven malen.
- In zeef ananas laten uitlekken, in stukjes snijden. Ananas door kip scheppen.
- In kom slagroom bijna stijfkloppen. Mayonaise, ketchup en sherry erdoor roeren. Op smaak brengen met worcestershiresaus.
- In glazen sla leggen. Kipmengsel erover verdelen. Sausje erop scheppen. Paprikapoeder erboven strooien. Garneren met plakjes citroen.
Notes
Foto: Chickslovefood.com