Verwarm de oven voor op 200°C.
Smelt de boter in een koekenpan. Bak de sjalot en prei in 5 min. zacht en gaar. Voeg de bevroren erwten toe en bak 1 min. mee. Schenk de wijn en crème fraîche erbij en roer tot een saus.
Verdeel de groentesaus over de 4 ovenschaaltjes. Leg de vis in de saus in de schaaltjes. Bestrooi met peper en zout.
Verdeel de kruiden over de ‘vochtige’ kant van 4 deegplakjes. Leg de andere deegplakjes met de vochtige kant naar beneden erop en druk licht aan. Snijd elk stapeltje in 8 repen.
Bestrijk de rand van de ovenschaaltjes dun met het losgeklopte ei. Draai de bladerdeegrepen in tegenovergestelde richting zodat je twisters krijgt. Leg de kruidentwisters naast en tegen elkaar op de ovenschaaltjes en druk ze op de randen stevig aan. Bestrijk ze dun met de rest van het ei.
Bak de vistaartjes in de oven in 20 min. goudbruin. Lekker met een frisse salade.