Ga terug
Bereiding 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Midden-Oosters
Porties 4 personen

Ingredients
  

  • 2 uien gesnipperd
  • 1 teentje knoflook gesnipperd
  • 1 groene paprika in repen
  • 2 el olie
  • 400 g rundergehakt
  • een beetje komijnpoeder
  • klein blikje tomatenpuree
  • 400 g spagetti
  • 400 g witte bonen
  • 3 el pistachenoten

Instructions
 

  • Breng water met wat zout aan de kook.
  • Verhit de olie in een pan en bak het het gerhakt rul in. Bak de ui, de knoflook en de paprika mee. Breng op samakt met zout, peper en komijnpoeder. Roer de tomatenpuree en 250 ml water erdoorheen en breng aan de kook. Kook de saus ca. 10 minuten op laag vuur. Kook de spagetti volgnes de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in het kokende water.
  • Spoel de bonen af en laagt ze uitlekken. Hak de pistachenoten grof. Voeg de bonen en de pistachenoten toe aan de saus. Breng op smaak met zout, peper en komijnpoeder. Laat de paste uitlekken en meng met de gehaktsaus.

Notes

Bron: Koken & Genieten