Ga terug
Bereiding 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Frans
Porties 4 personen

Ingredients
  

  • ½ ui
  • 50 g katenspek
  • 400 g varkenshaas
  • 25 g boter
  • 3 el cranberrycompote
  • 3 el rode port
  • zout peper
  • 125 ml crème fraîche

Instructions
 

  • Ui fijnsnipperen. Katenspek in dunne reepjes snijden. Vlees in dunne plakjes van 1/2 cm snijden.
  • In koekenpan boter verhitten. Ui en katenspek in 2 min bakken. Vlees toevoegen en in 8 min gaar bakken. Af en toe omscheppen.
  • Over 4 borden vlees verdelen en warmhouden. Aan bakvet toevoegen: cranberrycompote, port, 1 dl heet water, zout en peper. Al roerende 2 min verwarmen. Van vuur af crème fraîche erdoor roeren. Over 2 borden verdelen.