Ga terug
Afdrukken
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Bereiding
30
minuten
min
Stoven
1
uur
uur
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Indonesisch
Porties
6
personen
Ingredients
1
kg
fricandeau
150
g
taugé
citroensap
1
tl
maizena
potje atjar
6
el
ketjap
500
ml
tomatenketchup
1
teentje knoflook
1
tl
sambal
50
g
suiker*
Instructions
Vlees aanbraden en 1 uur in de oven garen op 150 graden. Vleesthermometer 68 graden.
Vlees in stukjes snijden. Taugé bij de jus doen en 10 in laten sudderen met enkele druppels citroensap. Binden met maizena.
Toevoegen: atjar, ketjap, ketchup, knoflook, sambal, suiker en vlees en nog 10 min laten sudderen.
Notes
Recept: Oma Tonny
*suiker is gehalveerd