Ga terug
Bereiding 20 minuten
Gang Nagerecht
Keuken Aziatisch
Porties 4 personen

Ingredients
  

  • 50 g amandelen
  • ½ l citroenijs
  • munt voor garnering
  • 25 g santen
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 rijpe mango geschild, in stukken
  • 1 bolletje stemgember en 2 el van de siroop
  • 1-2 el citroensap

Instructions
 

  • Verwarm voor de soep de santen met 2 el kokosmelk in een steelpan totdat de santen is opgelost, maar laat niet koken. Doe alle ingrediënten in de blender en meng zeer goed door.
  • Zet de soep afgedekt in de koelkast en laat door en door koud worden.
  • Rooster de amandelen in een koekenpan al omschuddend goudbruin en laat afkoelen.
  • Doe de soep in diepe borden, leg er een bolletje ijs in, strooi de amandelen erover en leg er een takje munt op.

Notes

Bron: Delicious