Ga terug
Bereiding 20 minuten
Gang Borrelhapje
Keuken Hollands
Porties 20 stuks

Ingredients
  

  • 2 x 10 kleine tasty tom tomaten
  • 1 bakje Hollandse garnalen 100 g
  • 1 el crème fraîche
  • 1 el verse peterselie zakje a 30 g, fijngesneden
  • 1 tl geraspte mierikswortel potje a 140 g
  • 1 el mayonaise
  • 1 takje peterselie of bieslook
  • zout en peper

Instructions
 

  • Snijd het kapje van de tomaatjes en hol ze uit met een theelepel. Bestrooi de binnenkant met een beetje zout en laat ze ondersteboven uitlekken op een stuk keukenpapier. Snijd met een scherp mes een heel dun plakje van de onderkant van de tomaatjes. Zo blijven ze beter staan.
  • Meng de garnalen met de crème fraîche, peterselie en mierikswortel. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Vul de tomaatjes met het garnalenmengsel en garneer.