Ga terug
Bereiding 15 minuten
Oventijd 35 minuten
Gang Lunch
Keuken Hollands
Porties 4 personen

Ingredients
  

  • 2 el zonnebloemolie
  • 250 g macaronigroenten
  • 1 tl gedroogde tijm
  • 4 eieren
  • 200 ml crème fraîche
  • 200 g achterham fijngesneden
  • 175 g geraspte kaas belegen
  • 7 plakjes bladerdeeg

Instructions
 

  • Verhit de olie en bak de macaronigroenten met de tijm op middelhoog vuur 5 minuten. Laat het geheel afkoelen.
  • Roer de eieren door de crème fraîche. Voeg de ham, de helft van de geraspte kaas en de gebakken groenten toe.
  • Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg het deeg in de taartvorm. Schep de vulling erin en bestrooi met de rest van de kaas. Vouw het deeg dat boven de taart uitsteekt naar binnen.
  • Bak de taart in 35 minuten gaar en goudbruin. Lekker met een frisse salade.