Breng een pan gezouten water aan de kook en kook de boontjes 7 min. Schep uit de pot, gebruik het water straks om de rijst te koken.
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking in de kookpot van de boontjes.
Verhit een scheut olie in een (wok)pan en bak het gehakt rul door met een vork of spatel in stukken te prakken. Roer niet te veel, zo krijgt het gehakt de kans om krokant te bakken. Schep uit de pan.
Verhit opnieuw wat olie in de (wok)pan en roerbak de ui, knoflook, courgette en paprika 3-5 min. op middelhoog vuur. Voeg dan de gekookte boontjes, het gehakt en currypoeder toe. Roerbak 3 min. op hoog vuur en voeg de sojasaus en zoete chilisaus toe. Proef en breng verder op smaak met zout en zwarte peper (zie tip).
Serveer het wokgerecht met de rijst en werk af met de lente-ui en gefrituurde uitjes. Smakelijk!
Tip: Hou je van pittig? Voeg dan ook nog wat chilivlokken of cayennepeper toe.