Kook de mie zoals aangegeven op de verpakking. Dep de kipfilets met een stukje keukenpapier droog, bestrooi rondom met zout en peper en snijd in plakjes.
Maak de gember schoon en hak fijn. Neem de zaadjes uit de rode chilipeper en hak de peper samen met de knoflook fijn. Snijd de bosui in grove stukken. Snijd de paksoi in grove stukken en houd het groen apart. Halveer de sugarsnaps.
Verhit een flinke scheut zonnebloemolie in een wok. Bak de stukjes kip goudbruin. Roerbak de gember, rode peper en knoflook 1-2 minuten mee. Voeg het witte deel van de paksoi en de sugarsnaps toe en bak 2-3 minuten mee. Giet de mie af door een vergiet en schep door de groenten. Schenk de sojasaus, de ketjap manis en de sesamolie in de pan en kook al omscheppend in 2-3 minuten tot een saus. Schep het groen van de paksoi en de wortel erdoorheen en verwarm ca. 1 minuut mee.
Kluts intussen de eieren, breng ze op smaak met zout en peper en bak er 2 omeletjes van. Snijd in reepjes. Verdeel de chow mein over de borden en geef de omeletreepjes erbij.