Bereid de broodjes, burgers, yoghurt en rodekoolsalade volgens recept, zie onder.
Was de aubergine en snijd z in dunne plakken. Meng 2 el olijfolie, honing en azijn en pers er 1 teen knoflook bij. Voeg naar smaak zout en peper toe. Bak de plakken aubergine aan beide zijden in 2 el olijfolie, neem ze uit de pan, bestrijk ze met de marinade en laat minstens 20 minuten trekken.
Verwarm de heteluchtoven voor op 100 graden.
Meng voor de zoete hummus de kant-en-klare hummus, tahin, het limoensap en de rest van de honing. Pers de rest van de knoflook en voeg deze toe. Breng op smaak met zout, peper en komijn.
Snijd de broodjes open en warm ze in de oven 6-8 minuten op. Bak de burgers in de olijfolie 3-4 minuten. Keer ze, bestrooi met zout en peper en bak ze nog eens 3-4 minuten.
Bestrijk de onderste helft van de broodjes met 1 el hummus, beleg met ijsbergsla, de rodekoolsalade en de burgers. Doe op elke burger 2 el muntyoghurt, aubergine, 2-3 plakken tomaat en uiringen. Bestrijk de bovenste helft van de broodjes met 1 el hummus, leg op de burger en serveer meteen.