Ga terug
Bereiding 15 minuten
Gang Voorgerecht
Keuken Italiaans
Porties 8 personen

Ingredients
  

  • 8 kwarteleitjes of 4 middelgrote eieren
  • 8 plakjes gebraden kalfsfricandeau
  • rucola
  • 2 blikjes tonijn uitgelekt
  • 5 el mayonaise
  • 4 el kappertjes
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout

Instructions
 

  • Pureer de tonijn, mayonaise, kappertjes en olijfolie met een staafmixer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout. Kook de eitjes hard en laat schrikken. Pel ze, laat de kwarteleitjes heel en snijd grotere eieren in plakjes.
  • Doe ik elk glaasje een plakje fricandeau met daarop een schepje tonatosaus. Garneer met de eitjes, rucola en een paar kappertjes. Zo, je amuse is klaar.

Notes

Treat & Cheat, Kiki Swinkel, Marie-Jose Portiek
Dit is een recept uit het boek Treat & Cheat, Kiki Swinkel, Marie-Jose Portiek