Ga terug
Bereiding 25 minuten
Gang Bijgerecht
Porties 4 personen

Ingredients
  

  • 1 kleine krop ijsbergsla of ½ grote krop
  • 1 venkelknol
  • 1 stengel bleekselderij
  • 2 friszoete en stevige appels
  • 1-2 tl mosterd Franse of graanmosterd
  • 2 el mayonaise
  • 3 el Griekse yoghurt
  • 2 tl venkelzaad

Instructions
 

  • Snijd de ijsbergsla en venkelknol in dunne repen en de bleekselderij en appels in dunne reepjes (julienne). Doe de gesneden groenten en appel in een kom.
  • Meng de mosterd, mayonaise, yoghurt en het venkelzaad in een kommetje tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg toe aan de ijsbergsalade en schep om.
  • Garneer de salade met een paar mooie blaadjes van de bleekselderij.

Notes

Bron: Allerhande