Ga terug
Bereiding 30 minuten
Gang Saus & dressing
Porties 1 portie

Ingredients
  

  • 1 kleine ui
  • 1 teen knoflook
  • 1 el olijfolie extra vierge met truffelaroma Monini
  • 380 ml wildfond
  • ½ fles Italiaanse volle rode wijn
  • ½ zakje verse rozemarijn à 15 g
  • 1 kaneelstokje
  • 1 kruidnagel
  • ½ blikje tomatenpuree à 70 g

Instructions
 

  • Ui en knoflook pellen en snipperen. In ruime pan 1 eetlepel olie verhitten. Ui en knoflook ca. 1 minuut zachtjes fruiten. Fond, wijn, rozemarijn, kaneelstokje, kruidnagel en tomatenpuree toevoegen en saus op hoog vuur in 20 à 30 minuten tot ca. 1/3 deel inkoken. Saus boven kom zeven.
  • Saus door bakvet roeren en geheel nog ca. 2 minuten zachtjes doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.