Ga terug
Bereiding 30 minuten
Gang Borrelhapje
Keuken Hollands
Porties 36 stuks

Ingredients
  

  • 6 velletjes bladerdeeg
  • 6 dunne saucijsjes of chipolata's
  • 2 eierdooiers
  • 2 el melk
  • pittige tomatensaus voor erbij

Instructions
 

  • Verwarm de oven voor op 200 ℃.
  • Leg de bladerdeegvelletjes op een plank.
  • Druk de vulling van de saucijsjes uit hun velletjes en leg dit op het deeg.
  • Meng de eierdooiers met de melk. Bestrijk de buitenranden van het deeg met het dooiermengsel, rol dan op. Snijd de rollen in 6 stukken en druk de schijfjes een beetje platter.
  • Leg de platte schijfjes op een ingevette bakplaat. Bestrijk ze met nog wat eierdooier. Bak 15 tot 20 min of tot de broodjes goudbruin zijn.
  • Serveer met de saus.