Ingredients
- 50 g boter
- 2 el olijfolie
- 1 tl venkelzaad
- ½ tl komijnzaad
- 1 tl gemberpoeder
- ¼ tl kaneel
- 1 tl kerriepoeder
- 1 kg bospeen geschild maar met het groen er nog aan
- 90 g amandelstiften
Instructions
- Verwarm de boter samen met de olijfolie in de slowcooker tot de boter smelt.
- Voeg de specerijen toe roer even en hussel dan de wortels door het vet.
- Doe de deksel erop en stel de slowcooker in: 3 uur op hoog (voorkeur) of 6 uur op laag.
- Rooster de amandelstiften: strooi ze op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ze 5 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.
- Schep de wortels uit de slowcooker, lepel er wat van het stoofvocht over en bestrooi met de geroosterde amandelstiften.
Notes
