Ingredients
- 2 x 100 g biefstuk
- 2 el Dijonmosterd
- 2 bosjes asperges houtachtige uiteinden verwijderd
- 2 el balsamicoazijn
- 80 ml extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook geperst
- 2 kopjes gemengde babykruiden
- 40 g pijnboompitten geroosterd
- 20 g geraspte Parmezaanse kaas plus geschaafde Parmezaanse kaas om te serveren
Instructions
- Snijd de steaks zo dun mogelijk in plakjes, leg ze tussen 2 vellen bakpapier en druk ze voorzichtig plat met een deegroller tot ze 1 mm dik zijn. Leg elk plakje op een werkblad en bestrijk het met een dun laagje mosterd.
- Doe de asperges in een kom en giet er voldoende kokend water over zodat ze onder water staan. Laat 1 minuut staan om lichtjes te blancheren, laat ze uitlekken en laat ze afkoelen in koud water. Dep droog met keukenpapier.
- Meng ondertussen de balsamicoazijn, olie en knoflook in een kom en breng op smaak met zout en peper.
- Leg een asperge op elk plakje rundvlees en bestrooi met kruiden, pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas. Oprollen en op een schaal leggen. Besprenkel met dressing en strooi er geschaafde Parmezaanse kaas over.
Notes
Bron: Delicious