Het grote herstel kan beginnen. Vet, gesmolten kaas, boterhammen en een herstelpilsje.
Ingredients
- 8 sneden zuurdesem- of wit casinobrood whatever floats your boat
- 4 el boter plus extra om in te bakken
- 200 g roomkaas
- 2 el mosterd
- 2 el bieslook fijngesneden
- zout en versgemalen zwarte peper
- 2 vleestomaten in plakken
- 8 plakken gekookte ham
- 12 verse eieren
- 300 g geraspte cheddar
- 8 plakken gerookte ham
- takjes kervel ter garnering
Instructions
- 200 °C, DIRECT
- Besmeer de sneetjes brood met de boter en bestrooi zout en peper. Gril de boterhammen aan beide kanten kort op de plancha; ze moeten krokant aan de buitenkant en fluffy aan de binnenkant zijn.
- Meng in een kom de roomkaas met de mosterd en bieslook, en breng op smaak met zout en peper.
- Gril de plakken tomaat en gekookte ham kort aan beide kanten.
- Bak per persoon 3 spiegeleieren, waarbij je de dooier vloeibaar houdt. Bestrooi de eieren met cheddar en laat de kaas even smelten.
- Besmeer elke boterham met roomkaas, verdeel de plakken tomaat erover en leg er om en om een plak gekookte ham en een plak gerookte ham op.
- Beleg elke twee boterhammen met drie spiegeleieren en garneer met de takjes kervel.
Notes
