Broodje rosbief met champignontopping

Bereiding 20 minuten
Gang Lunch
Keuken Amerikaans
Porties 4 personen

Ingredients
  

  • 50 g kiemgroenten
  • 1 kropje romainesla in reepjes
  • 40 g wasabi-noten grof gehakt
  • 2 el yoghurtmayonaise
  • 1-2 el limoensap
  • zout en peper
  • cayennepeper
  • 120 g kleine champignons gehalveerd
  • 2 el olie
  • 4 sneetjes stevig volkorenbrood
  • 200 g rosbief in plakken

Instructions
 

  • Roer de mayonaise en het limoensap door elkaar en breng op smaak met zout en cayennepeper.
  • Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons op hoog vuur ca. 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
  • Bestrijk de sneetjes brood met de helft van de mayonaise. Beleg met de rosbief en verdeel de champignons erover. Druppel de overige mayonaise eroverheen. Verdeel de kiemen en de sla erover en bestrooi met de noten.

Notes

Bron: Koken & Genieten