Klassieke sangria

Bereiding 15 minuten
Gang Borrelhapje
Keuken Spaans
Porties 8 personen

Ingrediënten
  

  • 1 friszure appel
  • 1 stevige peer
  • 150 g cranberry’s
  • 1 sinaasappel in schijfjes
  • 2 takjes rozemarijnblaadjes gerist
  • sap van 1 sinaasappel
  • 1 fles lichte rode wijn

Bereiding
 

  • Snijd de appel en peer in kleine blokjes of partjes. Doe het gesneden fruit samen met de cranberry’s, de sinaasappel, de rozemarijn en het sinaasappelsap in een grote kan. Schenk de rode wijn eroverheen. Zet afgedekt enkele uren in de koelkast om de smaken te laten trekken.
  • Serveer koud.

Opmerkingen

Per portie: ca. 116 kcal
0 g eiwit, 0 g vet, 10 g koolhydraten
Bron: Foodies