Gevuld ei met avocadocrème & garnalen

Bereiding 25 minuten
Gang Borrelhapje
Keuken Hollands
Porties 8 stuks

Ingredients
  

  • 4 eieren
  • 1 kleine rijpe avocado
  • sap van 1/2 limoen
  • 50 g Hollandse garnalen
  • 1 el tuin- of rucolakers geknipt

Instructions
 

  • Kook de eieren in 7 minuten had. Laat de eieren onder stromend water schrikken en pel ze. Halveer de eieren in de lengte en haal de dooier eruit.
  • Halveer de avocado, wip de pit eruit en verwijder de schil. Pureer avocadovruchtvlees met het limoensap met een vork of met de staafmixer.
  • Prak de helft van de eidooiers erdoor en breng pittig op smaak met zout en peper. Schep de avocadocreme in een spuitzak.
  • Leg de halve eieren met de bolle kant op een plank. Spuit de avocadocreme in de eiholtes. Bestrooi met de garnalen, tuinkers en peper naar smaak.