Slowcooker kooktijden

GEVOGELTE

Hele kip
Kipfilet
Kippenbout
Vleugels

LOW

6 – 8 uur
3 – 4 uur
6 uur
3 – 4 uur

HIGH

4 – 5 uur
2 – 3 uur
4 uur
2 – 2,5 uur

GROENTEN

Bleekselder
Bloemkool
Broccoli
Knoflook
Paprika
Ui
Wortel
Zoete aardappel

LOW

4 – 8 uur
3 – 4 uur
4 uur
6 uur
5 uur
6 uur
6 uur
8 uur

HIGH

3,5 uur
2 – 3 uur
2 – 3 uur
4 uur
3,5 – 4 uur
4 uur
4 uur
5 – 6 uur

KOOLHYDRATEN

Aardappel
Gnocchi
Pasta
Witte rijst

LOW

8 uur
3 uur
2 – 3 uur
1,5 – 2,5 uur

HIGH

5 – 6 uur
1,5 – 2 uur
1,5 – 2,5 uur
1 uur

VLEES

Beenham
Gehaktbal
Pulled pork
Stoofvlees
Varkenslap

LOW

2,5 – 3 uur
4 – 6 uur
8 10 uur
8 uur
6 uur

HIGH

1,5 – 2 uur
3 – 3,5 uur
6 uur
4,5 -5 uur
3,5 – 4 uur

VIS

Garnalen
Visfilet

LOW

45 min
1 – 2 uur

HIGH

20 – 30 min
30 min

Bron: Het Slowcooker Boek, Sabine Koning