Ingredients
- olijfolie
- 2 uien in halve ringen
- 2 teentjes knoflook geperst
- 2 tl paprikapoeder
- 3 tl gemalen komijnzaad
- 800 g rundersukadelappen in stukken
- 400 g passata
- 500 ml runderbouillon
- 8 el balsamicoazijn
- 2 winterwortels in plakjes
- 500 g champignons in plakjes
- 3 paprika’s in repen
- zout en peper
- aardappelpuree of rijst om te serveren
Instructions
- Verhit olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en de knoflook erin. Voeg het paprikapoeder en het komijnzaad toe en bak ca. 1 minuut mee. Voeg het vlees, de passata, de bouillon en de azijn toe en breng het mengsel zachtjes aan de kook.
- Voeg na ca. 2-3 uur de wortel, de champignons en de paprika toe en gaar ze nog ca. 1 uur mee Breng op smaak met zout en peper. Serveer de goulash met aardappelpuree of rijst.
Notes
Per portie: ca. 522 kcal, 56 g eiwit, 18 g vet, 27 g koolhydraten
Bron: Koken & Genieten