Bereiding 10 minuten
Stoven 4 uur
Gang Hoofdgerecht
Keuken Frans
Porties 4 personen

Ingredients
  

  • olijfolie
  • 2 uien in halve ringen
  • 2 teentjes knoflook geperst
  • 2 tl paprikapoeder
  • 3 tl gemalen komijnzaad
  • 800 g rundersukadelappen in stukken
  • 400 g passata
  • 500 ml runderbouillon
  • 8 el balsamicoazijn
  • 2 winterwortels in plakjes
  • 500 g champignons in plakjes
  • 3 paprika’s in repen
  • zout en peper
  • aardappelpuree of rijst om te serveren

Instructions
 

  • Verhit olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en de knoflook erin. Voeg het paprikapoeder en het komijnzaad toe en bak ca. 1 minuut mee. Voeg het vlees, de passata, de bouillon en de azijn toe en breng het mengsel zachtjes aan de kook.
  • Voeg na ca. 2-3 uur de wortel, de champignons en de paprika toe en gaar ze nog ca. 1 uur mee Breng op smaak met zout en peper. Serveer de goulash met aardappelpuree of rijst.

Notes

Per portie: ca. 522 kcal, 56 g eiwit, 18 g vet, 27 g koolhydraten
Bron: Koken & Genieten