Ingredients
- 1 kg aardappelen geschild
- 500 g rundergehakt
- 4 uien in halve ringen
- 1 bakje champignons
- 2 el mosterd
- 125 ml melk
- 50 g boter
- 150 g geraspte kaas
- 300 g snijbonen
Instructions
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de aardappelen 20 min. in water met zout.
- Kook de snijbonen in 5 min gaar.
- Bak ondertussen het gehakt in een koekenpan met antiaanbaklaag in 8 min. rul. Bak de ui en champignons 5 min. mee. Meng de mosterd erdoor, breng op smaak met peper en zout en schep in de ovenschaal.
- Giet de aardappelen af boven een kom. Voeg 150 ml melk en de boter toe en stamp tot puree. Meng de kaas erdoor.
- Verdeel de snijbonen over het gehakt en dek af met puree. Bak in 30 tot 40 min. goudbruin.
- Je kunt de pie 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
- Verwarm 30 à 40 min. in een voorverwarmde oven op 175 °C.
Notes
Recept: Allerhande