5vellen filodeeg of 3 plakjes hartige taartdeeg of 3 plakjes roomboter bladerdeeg
Instructions
Kip/ananas200 gram kipfilet bakken, bestrooien met zout, peper en 1 tl kerriepoeder. 100 ananas in kleine stukjes snijden en erdoor roeren. Walnoten grof hakken en erover strooien. Peterselie door eimengsel.
Gehakt/champignons200 gram gehakt rul bakken met 1 sjalotje, 1 tl Italiaanse kruiden en 1 el tomatenpuree. 100 gram champignons toevoegen en even meebakken. Rode peper door eimengsel.
Zalm/courgette150 gram courgette bakken met 50 gram ui. 100 gram rode zalm erbij en 40 gram roomkaas kruiden (zie zalmtaartje met courgette)
Spek/ui200 gram ui bakken met 100 gram ontbijtspek. Peterselie door eimengsel.
Ui/tomaat150 gram ui bakken. 150 gram tomaat erbij. 1 tl oregano en 1 el peterselie door eimengsel.
Garnaal/tomaat200 gram garnalen en 100 gram tomaat in blokjes. Bieslook door eimengsel
Brie/peer150 gram peer in blokjes en 150 g brie. Bieslook en mespunt suiker door eimengsel.
Bakken 20 minuten op 200 graden hetelucht.Opwarmen 15 min op 175 graden.Blind bakken 15 min op 180 graden.Afbakken met vulling 25 min op 200 graden